Aruba

Xander Bogaerts pakt vierde homerun alweer

Foto: KDSY50

NEW YORK – Acht innings lang worstelden de Padres en Mets om te wachten op een beslissend moment. De Padres klampten zich vast aan een voorsprong van één punt. Toen verscheen de Arubaan Xander Bogaerts aan de plaat met twee man uit. Niet veel later lag de bal op het tweede dek van Citi Field en was San Diego op weg naar een 4-2 overwinning , waarbij Bogaerts’ slagen beslissend bleken te zijn.

De twee punten waarmee Bogaerts dinsdagavond zijn vierde homerun van dit seizoen sloeg, hielp zo zijn nieuwe team, de San Diego Padres, aan een overwinning. Het team staat momenteel op de tweede plaats in de National League West, na de Arizona Diamondbacks, die zeven wedstrijden hebben gewonnen en vijf verloren.

Wat betreft Xander: de Arubaan heeft nu al vier homeruns van het seizoen, één gestolen honk en tien gescoorde punten met een gemiddelde van .333.

Contract

Dit seizoen tekende Bogaerts een 11-jarig contract van 280 miljoen dollar met de Padres. 

Deel dit artikel