Aruba

Arubaanse Politie erkent twaalf waardevolle medewerkers

Foto Politie Aruba

ORANJESTAD – Hoofdcommissaris van de politie, Ramon Arnhem, heeft twaalf medewerkers binnen het Arubaanse politiekorps erkend voor hun aanzienlijke bijdragen in 2022. De hoofdcommissaris, vergezeld door senior politiefunctionarissen, selecteerde deze politieagenten en administratief personeel voor hun uitstekende prestaties.

“Het is van het grootste belang om onze medewerkers, waaronder de politiecommandanten en ikzelf, te erkennen en waarderen. Deze twaalf individuen hebben grote toewijding getoond en hun inspanningen zijn van immense waarde voor onze organisatie,” verklaarde de hoofdcommissaris. Hij sprak zijn trots uit over het zien van de glimlachende gezichten en de tevredenheid onder het personeel.

In alle vertrouwelijkheid werden ze door de commissaris uitgenodigd in zijn kantoor om persoonlijk het certificaat “Polis Valioso” voor het jaar 2022 in ontvangst te nemen.

“Dit is de eerste stap in de voortdurende erkenning van ons eigen personeel binnen het Arubaanse politiekorps. Het belangrijkste doel is dat onze mensen centraal staan. Onze mensen zijn zeer toegewijd aan deze organisatie, en het is alleen maar passend om hen de erkenning te geven die ze verdienen. Gefeliciteerd aan iedereen, en veel succes in de toekomst.” Aldus Arnhem.

Deel dit artikel