Aruba

Joran van der Sloot pleit onschuldig in Amerika

ALABAMA – Joran van der Sloot heeft zich voor de federale rechtbank in Amerika niet schuldig verklaard aan afpersing en oplichting. Van der Sloot is donderdag in Amerika aangekomen op een FBI-vlucht vanuit Lima, Peru, om zich te verantwoorden voor de beschuldigingen van afpersing en oplichting/fraude.

Zoals gepland, moest hij gisteren voor een federale rechter verschijnen. Daarna zal de zaak plaatsvinden en zal blijken of Van der Sloot veroordeeld of vrijgesproken wordt van de aanklachten.

Van der Sloot tijdens de overdracht aan Amerika:

Na behandeling van de aak keert Van Der Sloot terug naar Peru om zijn gevangenisstraf van 28 jaar uit te zitten voor de moord op de Peruaanse Stephany Flores in 2010. een eventuele gevangenisstraf die in deze zaak wordt uitgesproken, moett daarna door Van Der Sloot worden uitgezeten.

Deel dit artikel