Aruba

Venezolaanse Kustwacht ontdekt gestolen jetski’s uit Aruba

LA MACOLLA – De twee jetski’s die afgelopen donderdag werden gestolen zijn terug. Aanvankelijk lukte het de twee dieven om uit handen te blijven van de Arubaanse Justitie door vliegensvlug naar Venezuela te ontsnappen.

Maar gisteren wist de Venezolaanse Kustwachten de jetski’s en de twee Venezolanen terug te vinden op het schiereiland van Paraguana in het La Macolla-gebied.

Nadat de twee Venezolanen de jetski’s in Aruba hadden gestolen en het eiland hadden verlaten, werd de Venezolaanse Barracuda Immediate Maritime Response Unit ingezet om te speuren naar de dieven en de vaartuigen.

De twee jetski’s werden uiteindelijk aangetroffen in de Ensenada di Punta Macolla, waar ze varend werden onderschept. een van de daders wist te ontkomen, de andere is aangehouden. Het gaat om José Gregorio Olazabal Zavala, 34 jaar oud, Venezolaan, afkomstig uit Los Taques.

Deel dit artikel