Aruba

Minstens drie doden bij scheepsdrama voor de kust van Aruba

Foto: 24ora.com

VADER PIET – Ten noorden van Aruba is een bootje omgeslagen. Daarbij zijn drie mensen, vermoedelijk Venezolanen, om het leven gekomen. Dat meldt de Kustwacht. De politie kreeg de melding van twee opvarenden die de kust wisten te bereiken.

Het drama speelde zich af ten noorden van Aruba ter hoogte van Vader Piet. Bij aankomst van de gealarmeerde kustwacht werden twee levenloze lichamen van vrouwen in het water gevonden, niet veel later gevolgd door een derde lichaam.

De helikopter van de politie zette vandaag de zoektocht naar mogelijke slachtoffers in het gebied voort.

Mogelijk hebben andere opvarenden de ramp overleefd. De politie hoopt dat zij zich melden en duidelijkheid kunnen verschaffen over het aantal mensen aan boord.

Deel dit artikel