Aruba

Verschillende wijken op Aruba zonder stroom

ORANJESTAD – Vanaf 17:00 uur hebben verschillende delen van Aruba te kampen met stroomproblemen. Elmar bevestigt dat het probleem bij de productie in de WEB-centrale ligt.

In sommige gebieden, zoals in Playa, merkten bewoners dat de stroom kortstondig uitviel en weer terugkwam. Er zijn echter ook wijken die geen stroomonderbrekingen hebben ervaren.

Toch hebben veel gebieden zoals Paradera, Pavia, Macuarima, San Nicolas, Cumana, Pos Chikito, Savaneta, Papilon en vele andere in Santa Cruz, Noord, Brasil, en meer delen van Aruba momenteel geen elektriciteit.

Elmar meldt op hun Facebook-pagina: “Vanwege een onderbreking in de stroomproductie bij de WEB-centrale ondervinden we problemen met de stroomvoorziening. Onze technici blijven stand-by zodat, zodra WEB het probleem heeft opgelost, we weer stroom kunnen leveren in de getroffen gebieden.”

Deel dit artikel