Aruba

Workshops innovatieve technologie in San Nicolas

ORANJESTAD – De Arubaanse overheid organiseert het innovatieve project ‘Arubaverse 2.0’ in San Nicolas. Dit project, dat zich richt op de nieuwste technologische ontwikkelingen, bevat verschillende workshops en maandelijkse meetups en loopt tot maart 2024.

De ‘Arubaverse 2.0’ workshops omvatten een breed scala aan onderwerpen, waaronder blockchain, de toekomst van digitaal betalen, digitale goederen/NFT’s, en Kunstmatige Intelligentie. De workshops zijn speciaal ontworpen om lokale ondernemers en handelaren te informeren en bij te scholen over deze snelgroeiende technologieën. Deelnemers wordt gevraagd een laptop mee te nemen voor een hands-on ervaring.

Een belangrijk onderdeel van ‘Arubaverse 2.0’ is de workshop ‘Trading in Forex, Cryptocurrencies, and Market Makers’, gepresenteerd door FX Elite Trading Academy Aruba. Deze workshop is bedoeld om deelnemers uitgebreid te informeren over de valutamarkt, cryptocurrency, de rol van marktmakers, en succesvolle handelsstrategieën.

Sprekers

Het eerste evenement van ‘Arubaverse 2.0’ voor 2024 vindt plaats op woensdag 31 januari in The Hub at San Nicolas, van 18:30 tot 20:00 uur. Deelname is gratis, en de voertaal is Papiaments en Engels.

Deel dit artikel