Nieuws op Aruba

Bijna 10.000 mensen op Curaçao besmet

Bijna 10.000 mensen op Curaçao besmet

Bijna tienduizend mensen op Curaçao zijn besmet met het covid-19 virus. Vandaag kwamen er ruim 1100 nieuwe besmettingen bij. Gisteren overleden er drie mensen in ziekenhuis, vandaag twee. Het totaal aantal mensen dat bezweken is aan de gevolgen van het virus sinds het begin van de pandemie is nu 199.

In de intensive care liggen nu elf mensen, een meer dan gisteren. Op de covid-afdeling liggen twintig patiënten, net als gisteren.

Na een aanvankelijke daling op maandag steeg dinsdag het aantal besmettingen opnieuw. Het record van donderdag 6 januari werd vandaag niet gehaald, maar het scheelde weinig. Met 9.979 actieve cases is wel een record bereikt. Nog nooit hadden zoveel mensen tegelijk covid op het eiland.


Deel dit artikel