Aruba

Corona dode op Aruba

Corona dode op Aruba

Vandaag hebben 265 mensen op Aruba een positief testresultaat gekregen. Honderd minder dan gisteren. 314 mensen mochten hun isolatie verlaten omdat ze niet meer besmettelijk zijn. Daardoor daalde het aantal actieve cases naar 1181.

Het aantal ziekenhuisopnames daalde met twee naar 43, mede door één sterfgeval als gevolg van corona. Op de intensive care liggen nu nog drie patiënten met covid19. 187 mensen zijn inmiddels overleden als gevolg van hun covid-besmetting.

Bonaire

Na twee dagen van dalende besmettingen kent Bonaire nu weer een forse stijging. Gisteren meldde zich 61 mensen met een positieve testuitslag, vandaag waren dat er 106.

In het ziekenhuis lagen gisteren nog acht patiënten met het virus. Vandaag steeg dat aantal met vier naar twaalf. Het aantal actieve cases daalde met naar 793, vooral omdat 158 mensen hun isolatie konden beëindigen.

Curaçao

Op Curaçao zijn 519 mensen positief getest op corona en ruim tweehonderd mensen mochten hun isolatie beëindigen. Daardoor steeg het aantal actieve cases opnieuw en wel naar net onder de twaalfduizend. Eén covid-patiënt overleed thuis.

Op de intensive care van het CMC kwamen twee patiënten bij, maar op de covid-afdeling mochten twee patiënten naar huis, zodat het totaal aantal corona-patiënten gelijk bleef, 54.


Deel dit artikel