Aruba

Opnieuw veel mensen op Aruba positief getest

Opnieuw veel mensen op Aruba positief getest

Op Aruba zijn vandaag minder mensen positief getest dan gisteren. Maar met 504 positieve testuitslagen zijn het er niettemin nog steeds veel.

258 mochten hun isolatie verlaten, zodat het totaal aantal cases nu 3.058 bedraagt.

In het HOH-ziekenhuis liggen nu tien mensen, drie meer dan op oudejaarsdag. Ook op de intensive care is er een patiënt met covid19 bijgekomen.

Curaçao

Op de eerste dag van het jaar zijn op Curaçao 816 mensen positief getest op Covid19. 184 patiënten mochten hun isolatie verlaten, zodat het totaal aantal mensen met een actieve infectie 3.824 bedraagt.

Ook het aantal ziekenhuisopnames gerelateerd aan Corona is deze eerste januari toegenomen. Gisteren lagen er nog twaalf mensen in het CMC, van wie tien op de intensive care. Vandaag is dat aantal gestegen naar zeventien. Wel mochten drie mensen de IC verlaten.

Bonaire

Op Bonaire stijgen de aantallen ook. Vandaag werden 23 mensen positief getest. Vijftien van de nieuwe gevallen zijn bezoekers van Bonaire. Er zitten nu 188 patiënten in isolatie. Drie van hen liggen in het ziekenhuis.


Deel dit artikel