Aruba

Frank Plomp wordt Adjudant van de Gouverneur van Aruba

ORANJESTAD – Frank Plomp wordt Adjudant van de Gouverneur van Aruba. Afgelopen woensdag werd hij bevorderd van Luitenant der Mariniers tot Kapitein der Mariniers.

De bevordering vond plaats op Cas Ceremonial di Gobernador. De bevordering van Kapitein der Mariniers Plomp valt samen met de start van zijn nieuwe functie als Adjudant van de Gouverneur van Aruba. Hij lost hiermee Kapitein der Mariniers van Aruba, Mike Ligtvoet, af. Kapitein der Mariniers Plomp is zijn loopbaan begonnen in 1987 als Marinier 1 Algemeen.

De carrière van Plomp kenmerkt zich door diverse operationele plaatsingen en uitzendingen. De afgelopen jaren is hij werkzaam geweest als Hoofd Opleidingseenheid bij het Mariniers Opleidingscentrum te Rotterdam en is hij betrokken geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe Marinierskazerne te Nieuw-Millingen.

Ook heeft hij enige jaren ervaring met Aruba aangezien hij in de periode van 2011 tot 2015 bij Marinierskazerne Savaneta heeft gewerkt.


Deel dit artikel