Aruba

Avianca vliegt straks vier keer rechtstreeks tussen Medellin en Aruba

ORANJESTAD – De Colombiaanse vliegmaatschappij gaat in de zomer vier keer per week rechtstreeks vliegen vanuit Medellin naar Aruba. De vluchten zijn gepland op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag.

Het nieuwe schedule begint op 13 juni en duurt drie maanden tot 1 september. Vertrek op de vliegdagen is om 10.35 uur uit Medellin en aankomst om 13.20 uur in Oranjestad. Om 14.30 uur gaat de vlucht weer terug om om 15.30 uur weer te landen in Medellin.

De Airbus A320 die gebruikt wordt kan 150 passagiers meenemen, waaronder twaalf stoelen in de businessclass.

Wingo

De enige ander airline die Aruba met Medellin verbind is het Colombiaanse Wingo. Die vliegt nu al vier keer per week op Medellin met een Boeing 737-800, Daarin kunnen 186 passagiers meegenomen worden.

Deel dit artikel