Aruba

Poolse toerist verdrinkt bij Arashistrand Aruba

Foto: 24ora.com

ORANJESTAD – Vanochtend vroeg om 9:00 uur is een Poolse toerist verdronken in zee bij het Arashistrand op Aruba. De politie, ambulance en brandweer reageerden op een melding van een toerist in nood in zee.

Bij aankomst op de locatie troffen hulpdiensten de man aan, die door omstanders uit het water was gehaald en waarbij reanimatiepogingen werden ondernomen. De hulpdiensten namen de reanimatie over, maar tevergeefs.

Het slachtoffer, geïdentificeerd als een 64-jarige Poolse toerist met de initialen A.P., werd door Dr. Mungra om 10:42 uur officieel doodverklaard. De familie van de man, die recent op het eiland was gearriveerd voor een vakantie, was ter plaatse.

Slachtofferhulp is ingeschakeld om de familie bij te staan. De autoriteiten hebben het lichaam afgevoerd en maatregelen getroffen voor verder onderzoek.

Dit incident markeert het derde dodelijke voorval op deze locatie deze week. Eerder werden vergelijkbare incidenten gemeld bij Tres Trapi en bij een bouwplaats.

Deel dit artikel