Aruba

18 lintjes voor Aruba

Foto: 24ora.com

ORANJESTAD – Tijdens een plechtige ceremonie in het Ceremoniehuis van de Gouverneur van Aruba, hebben achttien Arubanen vandaag een koninklijke onderscheiding ontvangen. Deze speciale gelegenheid vond plaats op vrijdagochtend en werd geleid door Gouverneur Alfonso Boekhoudt, die de onderscheidingen persoonlijk uitreikte.

Nicole Lucia Maria Hoevertsz werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Vanwege haar afwezigheid zal haar onderscheiding op een later te bepalen datum worden uitgereikt.

Daarnaast werden vijf personen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, waaronder Hendrikus van Gaalen, Ricardo Omar Gogorza, Gerard van Vliet, en Annemarie van Vliet-Melchers. Ook Hendrikus van Gaalen was afwezig en zal zijn onderscheiding later ontvangen.

Verder werden elf Arubanen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, waaronder Ronald Paul van den Berg, Hugh Drummond Connor, Désirée Croes, Jeanette Croes-Fingal, en Swinda Dumfries. Ook onder de ontvangers waren Martha Gomez-Winterdaal, Mirtha Cabrini de Haseth-Bislik, Edgard Kelkboom, Wilma Kuiperi-Jansen, Gertruida Margarita Lampe-Jansen, Helena Maduro, Robert Reeberg, en Dionisio Richardson.

Deze jaarlijkse Koninklijke Condecoraties zijn een blijk van waardering voor de buitengewone bijdragen van deze individuen aan de Arubaanse samenleving.

Deel dit artikel