Gezondheidszorg

Nationaal Forum over Kindermishandeling op Aruba

ORANJESTAD – Ter afsluiting van de maand tegen kindermishandeling organiseert de regering een Nationaal Forum over Kindermishandeling, dat live wordt uitgezonden op TeleAruba op 30 april van 20.30 tot 22.30 uur. De hele gemeenschap heeft de kans om vragen te stellen tijdens het forum en deze kunnen worden gestuurd via WhatsApp naar +297 5972323. 

Het forum zal bestaan uit verschillende sprekers van verschillende instanties, waaronder Glendeline Maldonado, maatschappelijk werker pedagoog / onderwijs en Suzette Kock, advocaat. Ook zijn Johnny Boekhoudt, Pro Justitia-rapporteur en klinisch & forensisch psycholoog en Phil Godoy, psycholoog van de partij, alsmede Juan Gomes, onderzoeker bij Justitie en Janice Hooft, Arts bij het Wit Gele Kruis.

De moderator is Jonathan Trinidad.

Deel dit artikel